Wednesday, December 1, 2021

Preberite več o posodobljenih pogojih storitve

NicoleStrauss123@gmail.com

Dne 5. januar 2022 bomo uvedli nekaj sprememb naših pogojev storitve. Te spremembe ne bodo vplivale na način, kako uporabljate storitve Google, temveč vam bodo omogočile lažje razumevanje tega, kaj lahko pričakujete od Googla in kaj Google pričakuje od vas, ko uporabljate naše storitve.

Nove pogoje si lahko ogledate tukaj. Tu je kratek pregled, kaj ta posodobitev pomeni za vas:

  • Podrobnejša pojasnila o tem, kaj lahko pričakujete od Googla in kaj Google pričakuje od vas: Navajamo več primerov, ki opisujejo vzajemno spoštljivo vedenje, ki ga pričakujemo od vseh uporabnikov.
  • Prenovljene zavrnitve odgovornosti glede jamstva in omejitve odgovornosti: Vključili smo nove zavrnitve odgovornosti glede jamstva in omejitve odgovornosti, ki odražajo panožne standarde.
  • Večja jasnost in gotovost v primeru težav ali nestrinjanj: Del besedila v razdelkih Ukrepanje v primeru težav in Reševanje sporov, veljavno pravo in sodišča smo spremenili tako, da je bolj jasno, kaj bi se zgodilo v teh okoliščinah.
  • Izboljšana berljivost: Naši pogoji so še vedno pravni dokument, vendar smo se po najboljših močeh potrudili, da bi jih bilo lažje razumeti, med drugim tudi z reorganizacijo nekaterih tem, da jih je lažje najti.

Če uporabljate Family Link za upravljanje računa Google za koga drugega, si vzemite nekaj časa, da se z njim pogovorite o teh spremembah.

Hvala, ker uporabljaš Google!

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA, 94043

To e-poštno sporočilo smo vam poslali, ker vas želimo obvestiti o pomembnih spremembah Googlovih pogojev storitve.

No comments:

Post a Comment