Tuesday, February 25, 2020

Preberite več o posodobljenih pogojih storitve

Google
Pogoje storitve želimo izboljšati in poskrbeti, da jih boste lažje razumeli. Spremembe stopijo v veljavo 31. marec 2020 in ne bodo vplivale na to, kako uporabljate Googlove storitve.
Ker vam želimo približati tudi podrobnosti, smo zagotovili povzetek ključnih sprememb in pogosta vprašanja. Tu je kratek pregled, kaj ta posodobitev pomeni za vas:
Izboljšana berljivost: Naši pogoji so sicer še vedno pravni dokument, vendar smo se po najboljših močeh potrudili, da bi jih bilo lažje razumeti – dodali smo povezave do koristnih informacij in vključili definicije.
Boljša komunikacija: Jasno smo pojasnili, kdaj bomo naše storitve spremenili (npr. z dodajanjem ali odstranitvijo funkcij) in kdaj bomo končnemu uporabniku omejili ali onemogočili dostop. Poleg tega se bomo bolj potrudili, da vas obvestimo, ko bo neka sprememba negativno vplivala na vašo izkušnjo z našimi storitvami.
V pogoje dodajamo Google Chrome, Google Chrome OS in Google Drive: Naši izboljšani pogoji zdaj veljajo za Google Chrome, Google Chrome OS in Google Drive, ki imajo tudi pogoje in pravilnike posebej za posamezno storitev, da bi vam pomagali razumeti, kaj je v teh storitvah edinstvenega.
Brez sprememb našega pravilnika o zasebnosti: Googlovega pravilnika o zasebnosti ne spreminjamo, prav tako pa tudi nismo spremenili načina, kako ravnamo z vašimi podatki. Naj vas spomnimo, da lahko vedno obiščete račun Google ter pregledate nastavitve zasebnosti in upravljate, kako uporabljamo vaše podatke.
Če ste skrbnik otroka, mlajšega od starosti, ki je zahtevana, da lahko otrok sam upravlja račun Google, in uporabljate Family Link za upravljanje otrokove uporabe Googlovih storitev, si vzemite čas in se pogovorite z otrokom o teh spremembah.
Če se ne strinjate z našimi novimi pogoji in tem, kar lahko pričakujemo drug od drugega, ko uporabljate naše storitve, so v pogostih vprašanjih.
Hvala, ker uporabljate Googlove storitve.
Vaša skupina Google

No comments:

Post a Comment